Ett lingon och ett modefreak!

Hej igen!

Tänkte visa upp mitt senaste försök till free-style. Måste få erkänna att jag blev ganska nöjd! Men för er som inte gillar för mycket saker på en gång - HÅLL i ER!

image97

Min bästa vän Julia är alltid lika snygg och läcker. Älskar dessa foton på henne. Julia är färgstark, alltid moderiktig och en fantastisk tjej - något jag tycker att jag lyckats få fram i denna LO!

image98

Kunde det bli mer klockrent? Hittade denna i min lilla scrapsamling här hemma: fashion victim, och blev överlycklig. Julia i ett nötskal.

image99Här kommer första LO:n i en blivande serie av alla Robbins bilar. Detta lilla röda lingon är vår nuvarande bil. Jag kallar den för lingonet, för att den är så liten, rund och RÖD!!

image100

En enkel LO med bilen i fokus. Tyckte att fotona var så fina och talande så det kändes synd att ta fokus från dem. Lingonet har jag stämplat med foam-stamps som jag fick av svärmor i "bara för att present" (gissa om jag är bortskämd av min svärmor!).  På skylten till höger har jag tvingat Robbin att signera med sitt namn. Han tyckte han förstörde hela LO:n då, men jag tyckte att det gav personlig prägel istället!

image101

Skapat så mycket på sista... nu äntligen tid för uppdatering..

Hej alla trogna bloggbesökare!

Jag är så ledsen för att min blogg varit som en öde öken på det sista. Skolan och examensarbetet har tagit upp all min tid och inte en stund har blivit över för mitt lilla krypin. Jag kan dock glädja er med att ex-arbetet gick strålande och vi fick ett välförtjänt VG. Trots detta har jag faktiskt hunnit skapa hejdlöst mycket saker, så som tröst för er som varit inne och vänt här några gånger om - finns det nu mycket saker som vill få sin beskärda del i rampljuset!! :P Endel av de sakerna jag gjort är juliga saker och kommer inte läggas upp då jag tycker att de är inaktuella, men för er som absolut måste se pepparkaksaskar får hojta! 

Jag börjar med ett minialbum som jag gjorde till min prins. Tanken var att han på sina egna villkor skulle få "scrappa" ett album. Alltså med andra ord bränna ut skivor som går under de teman som jag varit vänlig att bestämma åt honom. :P :P 

image90

Framsidan fick bli ganska enkel och med titeln: Robbins digitala minnen. Klockan satte jag fast med en screwbradz. Älskar dessutom fotot på honom, för hal ler sådär härligt på det... 

image91

 Första sidan är tillägnad mig och Robbin! (lite ego såklart :D) Tyvärr trilskades rub-onsen här och förstörde lite, men vad ska man göra? Det är bara att svälja perfektionisten i sig och blunda!! haha.

image92

För det som inte riktigt har förstått poängen med albumet ska jag nu förklara! ;P Den brända CD-skivan stoppas ner under fliken - varje sida är ett litet fodral för skivor nämligen!

image93

Nästa fick gå undet temat hobby. Fiske är en stor passion så vad passar bättre än att sätta dit detta läckra fiskespö?!

image94

Här kommer res-delen. Jag saknar dock något från kyligare breddgrader att sätt på. Det får jag åtgärda framöver.

image102

Festbilder har vi också mängder av hemma från både stort till smått. Ville ändå fånga en lite lyxigare festkänsla här. Har embossat med svart-glittrigt pulver runtom kanterna och det blev döläckert.

image95

Alla sidor i hela albumet är dabbade i kanterna. Här har jag också drippat matt-lack lite överallt för att få en "smutsig" känsla. Tyvärr syns det inte så bra här.

image96

RSS 2.0