Mer DT-alster med nya Stämplarna

Hej igen!

Här går det undan i den kreativa verkstaden. Jag pysslar och sysslar som en galning just nu. Både med min scrapvrå som äntligen börjar bli som jag vill, och även med Stämpelbodens nya och helt fenomenala stämplar. Tänk att dessa i kombination med en mycket inspirerande Stamparina har förvandlat mig till en levande idéspruta... Jag menar: JAG HAR MASKAT! Det har nog aldrig tidigare hänt i hela mitt liv (latmaskat framför TV:n räknas inte). :P

Här är första "kortet" som egentligen är ett CD-fodrals kort. Man väver ihop flärparna (dom halva cirklarna) så att de stängs, vilket blir både snyggt och effektfullt. Såhär ser baksidan ut.

image125

Tagen går att dra upp. På den har jag stämplat med Stämpelbodens nya text-stämpel som är mumma. Staketet har jag maskat ihop med delar plockade från skylt-kittet.

image126

Såhär ser det ut inuti och här ser ni också lite hur det blir när man viker ner flärparna. Masken är maskad (haha).Nästa DT-kort har jag också använt mig av skyltar och maskar.... :D

image127

Jag tycker att masken är för söt. Han kan få titta fram lite här och var och lite överallt... så skojigt! Och nej ni får inte komma på min maskerad... den är VIP only! *fniss*.

Såhär ser kitet ut och om ni trycker på det hamnar ni i Stämpelbodens webbis.

image128

Det var allt för idag, nu ska jag gå och lägga mig... Z Z Z Z Z

Nya DT-kort för Stämpelboden

Hej igen!

Så underbara är de nya stämplarna - jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen. Just nu flyger ideér och kreativa tankar runt i huvudet på mig och håller mig dessutom vaken nätterna långa. Jag vet precis hur kommande kort ska se ut och är frustrerad över att skapandet inte går lika fort som ideérna spruttar. Ändå har jag fått gjort två kort ikväll: ett romatiskt bröllopskort och ett lite alternativt Alla hjärtans dag kort.

Vi börjar med det romantiska! Här har jag använt mig av en ganska enkel bröllopsstämpel som vi från början tänkt som embossing-stämpel. Men som ni vet älskar ju jag att färglägga mina alster så det fick bli så även här - vilket också visade sig vara en bra lösning.

image120

Detta kort har en special-vikning som går över mitten på kortet. I mitten av denna har jag skurit ut en oval, som jag sedan klätt med brunt bling-papper. Basen på kortet är en av alla de underbara metallic-papper som Stämpelboden fått in idag.

image121

Dekorerat med Primas blommor och blad, vilka jag också strött lite glitter över - blev tillsammans med sugerkoated bradz en härlig mix av lyx och romantik. Därefter hängde jag en söt liten klocka i silver - som gemensamt med blommorna förhöjde 3D-känslan och påminner om kyrkklockorna vid ett bröllop.

image122

Såhär ser det ut när man öppnar kortet. Texten har jag stansat ut i CB:n och typsnittet är Hippie chick.Visst är brudparet gulligt och dessutom glittrar dom.Här kommer några av de stämplar som ingår i ett kit som Stämpelboden släpper nu i veckan. Kitet består av ett antal olika skyltar som går att kombinera på valfritt sätt. Här har jag valt att spika fast dem rätt på pinnen. På översta skylten har jag stämplat med en text-stämpel de har, och på den undre har jag stämplat med Stämpelbodens text-hjärta. Jag tycker själv att det blev kanonfint att sätta just den texten på.

image123

På detta kort har jag låtit just skyltarna få bli huvud motivet och anser också att det inte måste vara så mycket mer än det. Om ni vill se hur Stamparina använt sig av samma serie av stämplar kan ni kika in i Stämpelbodens blogg och få mer inspiration där.

image124

Visst  är skyltarna häftiga! Spindeln som ni ser i bakgrunden ingår inte i kittet, men är också en av deras nya stämplar och för mig kommer den vara otroligt användbar. hihi, detta trots att jag egentligen har lite av en spindelfobi. :D

Missa inte heller den tävling som just nu pågår i Stämpelbodens blogg. Det är jättefina priser och utmanande skiss.

//Jorie

Mitt kreativa kaos

Välkomna till mitt kreativa kaos....

Jag har nu börjat få mitt pysselrum precis så jag vill ha det. Det fattas visserligen några saker, som bra förvaring till mina tillbehör till fotoskrivaren och även till laminatorn. Jag ska också fixa en bättre hylla eller liknande till min stereo. Det hade givetvis varit kanon om jag funnit något som inrymde alla dessa teknikprylar samtidigt. Jag ska också få i ordning på min dator som havererade för ett tag sedan.. när den är fixad är mitt pysselrum perfekt!! ;D Både pyssel och sekundfärska uppdateringar från nätet - kan det bli bättre??

Förut hade min sambo halva denna vrå till sin dator. Då hade jag enbart den sidan med snedtak, vilken jag växte ur ganska fort. Det slutade med att jag fick trava allt på varann och var tvungen att stuva om halva mitt kaos för varje pryl jag ville åt... tröttsamt i längnden. Så när sambon köpte nytt mediacenter och installerade det i vardagsrummet, passade jag på att göra hela denna vrå till min egen.

Här är resultatet:

image112

Persiennen i bakgrunden har katterna förstört och ska bytas ut inom en snar framtid. Bara vi kommer oss iväg till IKEA så. Då ska jag också köpa fler korgar till de urpraktiska köksstängerna.

image113

Det är skönt att alla mina lådor äntligen har fått hyllplats. Innan stod de på golvet under mitt skrivbord och trängdes. I dessa har jag stämplar, färgdynor, foamstamps, stämpelpapper, kartong, chipboard mm. Hyllan under var från början ett CD-ställ Robbin hade, men som vi gjorde om till en vanlig hylla så att jag skulle kunna använda mig av den.

image114

Skönt med stor arbetsyta, vilket är kanon när min syster kommer och pysslar ihop med mig. Nu sitter vi utan problem brevid varandra och skapar. Längst in i hörnet får min lyxiga väska jag fick av Robbin i julklapp stå och skina.... älskar den. Minibyråsarna ska jag altra och håller på och gör lite förslag för mig själv. Därför är det bara tags på vissa (som ska bort) och lite färg på andra!! :P

image117

image118

Jag är extra stolt över mina två nya handmålade hyllor, för vilka kissarna fick stå som modeller. Scrollan verkar också mycket nöjd med dessa hyllor och granskar dem noga! ;P

image119

Min pysselstol är också ockuperad av denna söta lilla terrorist, som annars brukar leva loppan bland mina papper och band. Men vem kan bli arg eller ens lite småsur när dessa blåa ögon tittar förlåtande på en??!!


Kaxigt & Crazy

Hej igen...

Denna kaxiga LO skapade jag åt min kompis Alex i julklapp. Han är vardagsvis en mycket färgstark och galen person så både papper och dekorationer fick bli detsamma. Tavlan/LO:n har jag haft i huvudet länge och visste i princip hur den skulle bli som färdig - ändå överraskades jag över hur bra det blev. Den lilla apan bytte jag med en tjej på en Pyssel-träff och var givetvis överlycklig då jag sökt just en apa till denna LO länge. Vi kallade nämligen Alex för Abu när vi var yngre. Abu passar i många bemärkelser in på Alex - sprallig, söt, galen, kaxig och en stört skön filur.

image110

Hur snygg är han inte?? Silkeshud och världens coolaste brillor. Alex blir alltid lika läcker på alla foton man trycker av!! Damiyan är Alexanders adoptivnamn, som vi vänner använder oss av. Clearbokstäverna dabbade jag lite i lkanterna för att de inte skulle försvinna in i bilden helt, men ändå bibehålla sin transperanta effekt. Tyvärr försvinner känslan något här på fotot och är mycket häftigare i verkligheten.

image111

Visst är den lilla apan numera döpt till Abu så söt söt! Strax ovanför sitter en gnuggis där det står: A little attitude never hurt anyone..Gillar också de vilda papprena från Basic Grey och visste att dessa skulle bli något häftigt till Alex från första stund jag såg dem.

image109

Väldekorerad med filtband, knappar från MM, thickers och dabbade droppar med en utstansad stjärna i foam därpå, samt små stansade aliens i glada färger.


Skapat med Bind-It-All

Här kommer ett nytt minialbum med kissarna. Fotona känner ni säkert redan igen, då jag använde dem till mitt clearalbum. Det är så roligt, enkelt och fruktansvärt kreativt att använda sig av Bind-it-All. Numera ser jag album i allt omkring mig, eftersom den lilla blå maskinen gör hål och binder samman nästan vad som helst. Ja, den uppfyller verkligen sitt namn!!

Dessutom har jag och sambon varit riktigt produktiva idag! Vi har fixat i ordning min scraphörna så att den nästan är färdig. Det enda som fattas är två småhyllor som ska upp. Förövrigt är hyllorna handmålade efter mina kissar och därmed döläckra! Jag kommer fota min vrå och hyllorna i morgon så ska ni få se hur det ser ut där jag skapar!! :D

Till albumet har jag denna gång använt mig av Pirate princess- papprena. Älskar färgerna och det lite häftigare mönstret i dem. Givetvis har jag använt mig av den alltid lika funktionella dabbersen för att skapa en härligt häftig look. Till detta: skrikrosa blommor och vackert mjuka filtband - de svarta sugercoated bradzen kommer verkligen till sin rätt.... också trendigt med fjärilar såklart!

image103

image104

Här ligger dom i fönstret och sover, innanför persiennerna... så gott!

image105

image106

image107

Tycker att det blev så häftigt att göra ett album utefter bokstäver. Mitt album fick bli LOVE, eftersom mina kissar är mina små dunbollar av kärlek. Ska göra ett till Robbin också, men han vill inte vara i butiken som inspiration, så då fick kissarna ställa upp istället!!  Jag fick idén av Puck som också har gjort ett album, det kommer snart att finnas på stämpelbodens blogg som inspiration... och även om de inte hunnit lägga upp det där än, kolla in vår nya DT Stamparina och beundras över hur vackra kort hon gör.

godnatt kramar Jorie


RSS 2.0