Egotripp

Så har vi nu äntligen välkomnat Mariante/Hoppetossa som ny DT i vårt utsökta Inspirations-team... och med henne kom naturligtvis många nya friska fläktar och stor inspiration även för mig...

Maria hade en trevlig idé och det var att alla skulle skapa en LO på sig själv. Vi nappade naturligtvis på detta och började genast att knåpa ihop varsinn layout. Här är resultatet på min LO:

image145

Eftersom jag älskar rosa i kombination med brunt - blev temat därefter. Att piffa upp det hela med lyxigt guld, gjorde inte saken värre.

image146

Tagsen har jag gjort med Impresser vilka jag fäst rosa "läder" Thickers på. På bokstäverna har jag också tillsatt lite vitt blänk. Mitt namn är lagom framträdande, en effekt som jag gillar.

image147

Gångjärn och nyckelhål (grungeboard) är embossat med guld. Dessa har jag satt fast med guldbradz, för att föstärka ytterligare.

image148

Så till det viktigaste av allt. Då jag anser att passion är nyckeln till allt skapande har jag låtit detta ta stor, men också liten plats. Anledningen till att passion får vara såpass osynligt är för att jag vill att betraktaren av LO:n själv ska hinna reflektera över vad nyckeln kan vara. För mig är nyckeln passion, men kanske inte för alla! Ibland är det skönt att få just, fundera och reflektera över sitt skapande och sin kreativitet - varför gör vi det?
Och visst är nyckeln undertbar!?

Nu ska jag sova för jag är supertrött! Idag har jag nämligen skapat tre LO:sar om min minsta lillebror. Helt fantastiskt har det varit att få återuppleva gamla minnen om den lille fisen... :D

kram

Tackkort med nya Hängel-stämpeln

Så har det åter varit mässa och hårt jobb i helgen. Men också mycket härliga inköp av stämplar, papper och annat gottigt. Det roligaste av allt är nog ändå att få återse gamla vänner och knyta band med nya.... Så lite vemodigt känns det allt, när det inte blir mässa förrän till hösten igen...

Måste få lovhylla Engströms som arrangerat ett fantastiskt evenemang, med mässa, marathon, tävlingar, fika, kurser och demosar. Ja denna mässan (Avesta) bjöd på allt och lite till.... Jag hade så fantastiskt roligt!!

Jag vill också passa på att tacka alla företag (Hänglar & Stänglar, Inkywings) som mig ovetande, slängde ner lite extra pyssel i mina shoppingpåsar. Mycket omtänksamt av er... och alltid lika roligt med överraskningar när man plockar upp sitt pyssel hemma... Åter TACK!

Så har det faktiskt blivit lite pysslande hemma, nu efter mässan. Jag har gjort ett tackkort åt min sambos mormor. Kerstin var med och besökte en släkting uppe i Avesta, så detta kort ska hon sända henne som tack för besöket. Vad passar bättre än en Dalahäst åt en rumpmas?? *fniss*

image144

Dalahästen är Hänglars nya som släpptes på mässan, och de övriga motiven tillhör tidigare hänglarkollektioner. Jag är faktiskt riktigt stolt över resultatet och känner mig nöjd. Nu hoppas jag att Kerstins syster också kommer att tycka om kortet lika mycket!

Det var allt för idag..

Kram Jorie

Nya DT-kort i sprakande färger

Hej igen...

Hämtat mig något sedan mässan i helgen, som var intensiv och fartfylld. Gisses vad många scrappare och stämplare det var där... Helt fantastiskt att se hur stor vår hobby vuxit sig sedan bara några månader sedan...

Innan mässan hade jag en riktig energi kick och skapade dessa våriga och färgrika kort. Dels med impressat och dels med färdigt papper. Jag har också använt både nya och gamla stämplar - där de äldre fick nya kläder i frächa sommartoner, vilka piggar upp i det annars så dystra vädret. :D

image137

Här är trollmor i härlig sommardress. Fjärilarna är utskurna ur pappret.

image138

Texthjärtat har också fått sig en ny kostym i läckert rosa, brunt och lyxigt guld. Tim Holtz urfräcka grungeboard är embossade och ger vekligen djup och effekt åt kortet.

image139

Här har jag gjort ett alternativt inbjudningskort till en tjejkväll/smyckeskväll. Tyckte det var roligt att få göra just en sådan invitation lite annorlunda och fräck. Allt som har med tjejer måste ju inte gå i rosa (säger jag som bara uppdaterar rosa kort i detta inlägg, förutom detta då)!

image140

Jag brukar inte skapa kort med blommor som denna, så det var verkligen kul att se hur den tog sig. Kortet blev varmt och romantiskt, precis som jag önskade. Texten är embossad med vintage-pulver.Smakprov på Stämpelbodens nya stämplar som släpps i Avesta...

Denna söta lilla drake är en av de stämplar som släpps i Avesta till helgen. Visst är den underbar... blev kär vid första ögonkastet!

image142

Beroende på vilken färg man väljer, så blir det en tjej eller en liten kill-drake. Här fick det bli en liten flicka. Blommorna är i tyg och texten embossad med svart-sparkle.

image143

Fjärilen tillhör också deras nya kollektion av stämplar. Läcker som attan....
Både draken och fjärilen är färglagda med Impresserna.

Det var allt för idag!
Godnatt och hoppas att vi synes i Avesta...

MVH Jorie

RSS 2.0