Tavlor till min älskade Syster

När min syster fyllde 22 år i Februari, önskade hon sig enbart något mycket personligt att bevara för resten av livet utav mig. Jag grubblade länge på vad jag skulle hitta på, då jag ville att det skulle vara något färgstarkt som sprudlar av livsglädje. Jag funderade på att skapa ett album, men tyckte att det känndes lite trist, då de lätt blir stående i en hylla. Så tillslut bestämde jag mig för att skapa en hel serie av canvas-tavlor till henne -  med alla varsitt unikt tema som representerar henne. 

Att min vackra syster Jonna dessutom råkat ta underbara modellfoton under Londontiden gjorde inte skapandet direkt svårt. :D

Här kommer första tavlan, vilken är inspirerad utifrån det faktum att Jonna är en riktig liten prinsessa, dock en farlig sådan... *hihi* Så texten: Hold onto your hearts, boys... here comes trouble, passade perfekt!

image129

Som pricken över i:et tyckte jag att denna mycket läckra döskalle blev. Den kommer från samma stickersark (pirate princess tror jag) som texten. Stickerserna satte jag på kartong för att stärka dem något. då jag fäste dem med 3D-kuddar för att skapa mer djup i LO:n.

image130

Nästa tavla är mindre, ca 8x8 tum. Denna tavlan har ett dubbelt budskap till henne. Dels att hon är en dröm som slagit in och dels att även våra drömmar i livet slår in...

image131

Texten är vita thickers, vilka jag fäst en liten svart fjäril på.

image132

På denna tavlan har jag valt en lugn och romantisk stil, med toner av lila. Tycker att fotot på denna LO är helt fantastisk. Jag kan titta på henne i timmar och bara..... älska henne....

image133

Nästa tavla är galen och sprallig....

image134

Texten lyder: Diva, live like a Princess. Tyvärr försvann texten något när jag fotade.

image135

Diva är sanningens ord för Jonna. Att jag dessutom fann dessa underbara bokstäver i urläckert typsnitt gjorde inte saken värre. Fjärilen kommer också från pirate princess serien.

Nästa detalj är min dekorativa cirkel med turkosa bradz. Dessa valde jag att sätta runt Jonnas ansikte för att markera det mer. Hon försvann nästan först i bilden. Jag tycker det blev coolt.

image136

Tack för idag!
/Jorie

RSS 2.0