Pyssligt värre hos Anita....

Hej igen....

I Lördags var jag på ännu en trevlig pysseldag, som anordnades av min kära väninna och inspirationskälla Anita. Dagen startade vid 11 på förmiddagen och höll på i många långa och kreativa timmar....

Jag fick gjort ett julkort som jag desvärre inte blev så nöjd med, synd då det tog så ofantligt med tid att göra... men jag ska försöka ladda upp det här senare, så kanske ni kan hjälpa mig hitta felen..  Vi hade givetvis en liten tävling som bestod av julkort i fri tolkning. Förstapriset tog Anitas dotter hem, som inte gjort kort innan... men vad förväntar man sig, när hon är dotter till Anita... en natubegåvning såklart... :D hihi... Sara (dottern) var givetvis jätte glad....

Vi ses kanske senare...
// Jorie

Första riktiga Julpysslet

Jag var lite ängslig inför Pysselträffen i Göteborg, med tanke på att jag brukar ha svårt för att pyssla i grupp. Erfarenheten talar mest för att jag babblar och småäter gott som finns att tillgå... ;P Men eftersom vår kära värdinna för Pysselträffen anordnat en sådan trevlig tävling att inspireras av, så inte bara jag fick presterat något där, utan också en hel del annat.

Så tack alla sköna Pysslare för en kanon träff. Underbart nybakat, glögg och inte minst, skratt, kreativitet och glädje i massor. Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen.

Denna söta julgranskula blev mitt bidrag till tävlingen. Det roligaste med detta var att det var så annorlunda och verkligen en utmaning att lyckas med. Jag menar, hur ofta scrappar man något som är runt? Bara ndet fick de små gråa att börja arbeta så det knakade.

image87
För denna fick jag andrapris. :D Lingonstämpeln fick jag av Marie i Karlstad, så snällt.

Sedan fick jag gjort en pepparkakslåda, där jag inspirerades av Vinterbarnet som också gjorde en kakburk i härliga julfärger. Denna blev jag nöjd med och i nuläget ä det endast pepparkakorna i burken som fattas.

image88
Jag har färglagt med distresserna och skrivit för hand med vit penna. Funderar på att lägga lite glaze på knapparna och kanske lite på cirkeln. Tycker ni att det är tråkigt att dom bara är bruna? Tanken är ju att pepparkakor är just bruna, men det blir ju lite dystert. (ps, cirkeln känns inte lika röd i verkligheten)

image89
Visst blir man sugen på en kaka eller två!! :P

Tjingeling så länge...

Nu äntligen har det släppt- Jag skapar igen!

Hej hej!

Återigen tillbaks från ytterligare en mässa. Denna gången var det Karlstad vi gjorde osäkert med tomtar, troll och andra hemska varelser! ;D

Tro det eller ej, men efter en lång svacka och smärre tidsbrist, har jag återfunnet inspirationen och glädjen i att skapa igen. Så fantastiskt... Tack all mässdeltagare, företag, kunder och Engströms som anordnade kalaset... för jag tror att det är tack vare er som jag nu är back on track igen.

Extra Tack till:
Hängelmarie med alla underbara stämplar och hennes fantastiska DT-gäng som får oss att tappa andan gång efter gång. Pysselmyrorna som borde kalla sig pysselmysorna, för ni är så goa och glada, med alldeles förskräckligt fina stämplar. Engströmsarna som erbjuder allt och lite till, men framförallt glädje och engagemang. (Ps och så har dom de coolaste outfitsens på hela mässan!) Lisa på InkyWing, med underbara stämplar, stor kunskap och alltid lika glad.... Landstoken för att du är skön fläkt av energi och Dekorera mm som bjöd på mängder av vackra ting och inspiration.... Och så sist men inte minst: Tack StämpelBoden för att ni alltid finns till hands, stöttar och bryr er. 

Så för att fira att jag nu njuter av min återvunna skaparglädje, tänkte jag att jag vill hylla er med att skapa ett alster med saker från varje företag! Hoppas att ni vet vad ert företag har bidragit med, allt är inte lika tydligt, men det finns där!!

image81
Till stämpelmotiven har jag denna gång provat på en ny teknik. Jag har blandat distresser med aqvareller på tub. Tycker att det fungerade utmärkt och är ganska nöjd med resultatet.

image82
Boxen ska jag ha min CB:dies och alfabeten i. Det är det Engströmsarna som tipsat mig om.. Utmärkt.

image83
Kissemissarna har jag färglagt efter mina egna små gullisar här hemma...Citrus och Scrollan.


Men förutom en massa tack- alster har jag också knåpat ihop detta kort med stämpel från Space Age Design. Tycker dessa stämplar är häftiga, inte döcoola men inte heller puttenuttiga. Passar Girls i min ålder perfekt. 

image84

image85
Färgen på de bägge korten skiljer sig avsevärt år, men det är nedersta som stämmer bäst överrens med verkligheten. ;D

Tack och hej så länge... 

RSS 2.0